Vodene vadbe

Zakaj se vključiti v vodene vadbe? Predvsem zaradi višje stopnje motivacije za katero poskrbi pripadnost skupini. To je tudi oblika zabave in druženja. Vodene vadbe so učinkovite tudi zaradi vzpodbud trenerja. Pri nas oblikujemo manjše skupine vadečih, da se vam lahko trener posveti tudi individualno. Pod vodstvom strokovnjaka, ki spremlja in nadzoruje izvajanje gibov bo vaš trening bolj varen za vaše telo. Pod vodstvom trenerja pa se tudi hitreje in bolj učinkovito pomikate proti svojim želenim ciljem.

Funkcionalna vadba

Funkcionalna vadba je raznolika vadba, ki vključuje vaje za razvijanje koordinacije, moči, vzdržljivosti, eksplozivnosti, hitrosti, stabilnosti in izboljša agilnost. Pri vadbi ne uporabljamo posebnih pripomočkov, saj je pri tej vrsti treningov zadošča teža našega telesa. Treninge lahko sicer popestrimo z uporabo uteži, kettlebellov, elastike, TRX-a, kolebnice…

Več o tem

Joga

Če želite doseči umiritev telesa in duha, povečati gibljivost, priti bolj v stik s svojim telesom, potem je joga prava vrsta vadbe za vas.

Oblikujemo novo skupino. Pošljite nam povpraševanje.

Več o tem

Kako naj se odločim, katera vadba je prava zame?

Vadbe so primerne za vse starosti, ne glede na spol ali stopnjo fizične pripravljenosti. Najboj pomemben del vadbe ste VI SAMI. Vedeti morate, kaj so vaši cilji in upoštevati morate svoj življenjski slog.

   • zmanjšanje napetosti mišic in bolečin,
   • izguba odvečne teže,
   • zmanjšanje maščobnih oblog oz. oblikovanje telesa,
   • sprostitev psihične napetosti in večji stik s telesom,
   • učvrstitev mišic, izboljšanje ravnotežja,
   • zmanjšanje ali odprava bolečin npr. v hrbtu

Pošljite prijavo ali povpraševanje

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času

  Za več informacij smo dosegljivi  na

  031 329 292

  Za več informacij nam lahko tudi pišete

  hello@kinetiko.si